شناسه : ۶۸۵۸۰۶ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۰۱
باقالا قاتق
باقالا قاتق یکی از خوراکهای محلی شمال ایران است که به سادگی تهیه، و همراه با نان یا برنج سرو میشود.
باقالا قاتق یکی از خوراکهای محلی شمال ایران است که به سادگی تهیه، و همراه با نان یا برنج سرو میشود.
مواد لازم
لوبیا کشاورزی 2 لیوان
شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیر 4 حبه
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کنید و مرتب آب آن را تعویض کنید.
2- پوست روی لوبیا را بگیرید و آن را به دو نیم قسمت کنید.
3- سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید، پس از 2-3 دقیقه زردچوبه و لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیرتفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
4- 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقالا بپزد و غلیظ شود.
5- پس از پختن باقالاها دو عدد تخم مرغ را در آن بشکنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند و خوراک غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.
نوش جان!