شناسه : ۶۸۵۸۷۰ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۱۶
ماکارونی
ماکارونی ایرانی، یکی از مدلهای جالب و خوشمزه اسپاگتی است که معمولا به خاطر ته دیگهای هیجان انگیزش مشهور و دوست داشتنی است. این شیوه از طبخ اسپاگتی یا پاستا دم کردنی و متفاوت با طبخ ایتالیایی است.

ماکارونی ایرانی، یکی از مدلهای جالب و خوشمزه اسپاگتی است که معمولا به خاطر ته دیگهای هیجان انگیزش مشهور و دوست داشتنی است. این شیوه از طبخ اسپاگتی یا پاستا دم کردنی و متفاوت با طبخ ایتالیایی است.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 350 گرم
ماکارونی با شکل دلخواه 500 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت دهید. هنگامی که پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
2- گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. کمی آب جوش به گوشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت خوب بپزد.
3- هنگامی که گوشت پخت، رب گوجه فرنگی، آویشن، نمک و فلفل را اضافه و شعله را کم کنید تا گوشت جا بیفتد.
4- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.
5- یک قابلمه را حاضر کنید و ته دیگ دلخواه (نان، سیب زمینی و...) را کف آن بچینید. سپس لایه لایه ماکارونی و گوشت را در قابلمه بریزید و در نهایت زعفران و روغن روی آن بریزید و روی شعله زیاد بگذارید.
6- پس از 5 دقیقه که ماکارونی بخار کرد، شعله را کم کنید و دم کنی بگذارید. پس از 45 دقیقه که ماکارونی دم کشید آن را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!