ماکارونی ایرانی، یکی از مدل‌های جالب و خوشمزه اسپاگتی است که معمولا به خاطر ته دیگ‌های هیجان انگیزش مشهور و دوست داشتنی است. این شیوه از طبخ اسپاگتی یا پاستا دم کردنی و متفاوت با طبخ ایتالیایی است.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 350 گرم

ماکارونی با شکل دلخواه 500 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت دهید. هنگامی که پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

2- گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. کمی آب جوش به گوشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت خوب بپزد.

3- هنگامی که گوشت پخت، رب گوجه فرنگی، آویشن، نمک و فلفل را اضافه و شعله را کم کنید تا گوشت جا بیفتد.

4- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. 

5- یک قابلمه را حاضر کنید و ته دیگ دلخواه (نان، سیب زمینی و...) را کف آن بچینید. سپس لایه لایه ماکارونی و گوشت را در قابلمه بریزید و در نهایت زعفران و روغن روی آن بریزید و روی شعله زیاد بگذارید.

6- پس از 5 دقیقه که ماکارونی بخار کرد، شعله را کم کنید و دم کنی بگذارید. پس از 45 دقیقه که ماکارونی دم کشید آن را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!