پاستا مرغ و اسفناج یکی از انواع خوشمزه و هیجان انگیز پاستا است که می‌توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. این مدل پاستا طعم و مزه‌ای خاص و منحصر به فرد دارد و به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم 

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

فیله مرغ 4 عدد

اسفناج 2 فنجان

سس بشامل 100 گرم

سس پستو 2 قاشق غذاخوری

پاستا 300 گرم

پنیر پارمزان یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه 

1- درون ماهی تابه ای روغن را به همراه سیر خرد شده، به مدت یک دقیقه تفت دهید. بعد فیله مرغ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را برای 7-8 دقیقه ادامه دهید. سپس اسنفناج ها را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. سس بشامل را و پستو را اضافه و گاز را خاموش کنید.

2- پاستا را در قابلمه دیگری بجوشانید، آبکش کنید و در درون ظرف سرو غذا، سس و پاستا را مخلوط کنید. پنیر پارمژان را روی پاستاها بریزید.

3- سس بشامل سس راحتی است که با 50 گرم کره، یک قاشق غذاخوری آرد و یک لیوان شیر می توانید درست کنید. به این روش را آرد را در کره تفت دهید و قبل از تغییر رنگ شیر را به آرامی به اضافه کنید و بعد از یک دقیقه قل زدن، خاموش کنید. سس پستو آماده را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید.

نوش جان!

,