سوفله اسفناج، نوعی غذای فرانسوی است که بسیار لذیذ، خوشمزه و در عین حال سالم است و برای گیاه‌خوران انتخابی خوب و متفاوت محسوب می‌شود. 

مواد لازم

اسفناج 1 کیلوگرم

آرد سفید 1/3 پیمانه

پودر خردل 1 قاشق چای‌خوری

شیر 1/3 پیمانه

پودر پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

کره 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- اسفناج‌ها را پاک کنید خوب بشویید. سپس ریز خرد کنید و همراه با کمی آب و نمک بپزید.

3- در یک قابلمه کوچک کره را آب کنید، آرد و خردل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در کره حل شود. شیر را اضافه کنید و روی شعله متوسط هم بزنید تا بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید.

4- اسفناج و پنیر را به مایه اضافه کنید. زرده و سفیده را از هم جدا کنید؛ زرده‌های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی مخلوط اسفناج بریزید.

5- سفیده‌های تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا پف کنند و کم کم به مخلوط اسفناج اضافه کنید و در آخر مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.

6- سوفله را به مدت 25-30 دقیقه داخل فر بپزید تا روی آن طلایی شود.

7- سپس سوفله را از فر در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!