سوفله اسفناج، نوعی غذای فرانسوی است که بسیار لذیذ، خوشمزه و در عین حال سالم است و برای گیاهخوران انتخابی خوب و متفاوت محسوب میشود.
مواد لازم
اسفناج 1 کیلوگرم
آرد سفید 1/3 پیمانه
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
شیر 1/3 پیمانه
پودر پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- اسفناجها را پاک کنید خوب بشویید. سپس ریز خرد کنید و همراه با کمی آب و نمک بپزید.
3- در یک قابلمه کوچک کره را آب کنید، آرد و خردل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در کره حل شود. شیر را اضافه کنید و روی شعله متوسط هم بزنید تا بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید.
4- اسفناج و پنیر را به مایه اضافه کنید. زرده و سفیده را از هم جدا کنید؛ زردههای تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی مخلوط اسفناج بریزید.
5- سفیدههای تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا پف کنند و کم کم به مخلوط اسفناج اضافه کنید و در آخر مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.
6- سوفله را به مدت 25-30 دقیقه داخل فر بپزید تا روی آن طلایی شود.
7- سپس سوفله را از فر در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!