آبگوشت از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین غذاهای ایرانی است که از گوشت همراه با دنبه و چربی، نخود و لوبیا و سیب زمینی و... تهیه می‌شود و همراه با نان سرو می‌شود.

مواد لازم 

گوشت گوسفند با استخوان و چربی 500 گرم

گوجه فرنگی 3-4 عدد

پیاز 2 عدد

سیب زمینی 4 عدد

نخود نصف لیوان

لوبیا سفید نصف لیوان

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 4 عدد

نمک، فلفل و آبلیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- نخود و لوبیا را از قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید.

2- گوشت، نخود، لوبیا، گوجه فرنگی پوست کنده و پیاز را در قابلمه یا ظرف مخصوص دیزی بریزید و روی آن آب بریزید و روی شعله خیلی کم بگذارید تا آرام آرام بپزد. 

3- 2-3 ساعت بعد سیب زمینی‌ها را همراه با رب گوجه فرنگی و لیموعمانی به آبگوشت اضافه کنید.

4- هنگامی که گوشت پخت و مواد به غلظت کافی رسیدند نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.

نوش جان!