شناسه : ۶۸۵۹۸۳ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۸
آبگوشت
آبگوشت از محبوبترین و قدیمیترین غذاهای ایرانی است که از گوشت همراه با دنبه و چربی، نخود و لوبیا و سیب زمینی و... تهیه میشود و همراه با نان سرو میشود.
آبگوشت از محبوبترین و قدیمیترین غذاهای ایرانی است که از گوشت همراه با دنبه و چربی، نخود و لوبیا و سیب زمینی و... تهیه میشود و همراه با نان سرو میشود.
مواد لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی 500 گرم
گوجه فرنگی 3-4 عدد
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 4 عدد
نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 4 عدد
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- نخود و لوبیا را از قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید.
2- گوشت، نخود، لوبیا، گوجه فرنگی پوست کنده و پیاز را در قابلمه یا ظرف مخصوص دیزی بریزید و روی آن آب بریزید و روی شعله خیلی کم بگذارید تا آرام آرام بپزد.
3- 2-3 ساعت بعد سیب زمینیها را همراه با رب گوجه فرنگی و لیموعمانی به آبگوشت اضافه کنید.
4- هنگامی که گوشت پخت و مواد به غلظت کافی رسیدند نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.
نوش جان!