زرشک پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و البته متداول‌ترین غذاهای ایرانی است که یکی از غذاهای اصلی مهمانی‌های رسمی و غیررسمی محسوب می‌شود. شما می‌توانید دستورپخت اصلی این غذای لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

 مواد لازم

مرغ 4 تکه

برنج 4 پیمانه

پیاز 1 عدد

زرشک 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده 1/2 لیوان

کره 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- تکه‌های مرغ و پیاز حلقه حلقه شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

2- زعفران آب شده، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید مرغ‌ها بپزند و سس غلیظ شود.

3- برنج را با آب و مقداری نمک خیس کنید. یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب بریزید و صبر کنید جوش بیاید.

4- برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بعد یعنی تا زمانی که مغز برنج خام و اطراف آن پخته باشد، آبکش کنید.

5- کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ سیب زمینی یا نان بچینید. برنج را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید.

6- هنگامی که برنج بخار کرد حدود1 لیوان آب و روغن را مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سپس حرارت را کم کنید و دم کنی بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.

7- زرشک پاک شده و شسته شده را همراه با کره و شکر تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.

8- هنگامی که برنج دم کشید، 3 قاشق غذاخوری برنج را با زعفران و زرشک مخلوط کنید.

9- برنج را در دیس بکشید و روی آن مخلوط زرشک و زعفران بریزید و با مرغ سرو کنید.

نوش جان!