شناسه : ۶۸۶۳۶۵ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۶
کوکو بادمجان
کوکوی بادمجان، یکی از انواع خوشمزه و لذیذ کوکو است که از بادمجان، سیب زمینی و پیاز تهیه میشود و برای گیاهخوران نیز انتخابی مناسب است.
کوکوی بادمجان، یکی از انواع خوشمزه و لذیذ کوکو است که از بادمجان، سیب زمینی و پیاز تهیه میشود و برای گیاهخوران نیز انتخابی مناسب است.
مواد لازم
بادمجان سرخ شده 4 عدد
سیب زمینی پخته 3 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زرشک مقداری برای تزئین
طرز تهیه
1- سیب زمینی و پیاز را رنده کنید.
2- بادمجان را با گوشتگوب بکوبید و با سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، جعفری و نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا مایعی یک دست شود.
3- مایه کوکو را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا آماده شود. اگر نمیخواهید کوکو را در فر بپزید میتوانید در ماهیتابه روغن بریزید و سرخ کنید.