کوکوی بادمجان، یکی از انواع خوشمزه و لذیذ کوکو است که از بادمجان، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود و برای گیاه‌خوران نیز انتخابی مناسب است.

مواد لازم

بادمجان سرخ شده 4 عدد

سیب زمینی پخته 3 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

زرشک مقداری برای تزئین

طرز تهیه

1- سیب زمینی و پیاز را رنده کنید.

2- بادمجان را با گوشتگوب بکوبید و با سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، جعفری و نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا مایعی یک دست شود.

3- مایه کوکو را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا آماده شود. اگر نمیخواهید کوکو را در فر بپزید می‌توانید در ماهیتابه روغن بریزید و سرخ کنید.