فصل تابستان بهترین فرصت برای تهیه فالوده طالبی است و می‌توانید با کمی ابتکار فالوده‌ای لذیذ و خوشمزه درست کنید و از طعم و مزه‌ی عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

طالبی 1 لیوان

هندوانه 1 لیوان

گرمک 1 لیوان

شکر 1 قاشق غذاخوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

برگ نعنا کمی برای تزئین

طرز تهیه

1- طالبی، گرمک و هندوانه را به شکل گرد برش بزنید و همراه با شکر و گلاب مخلوط کنید.

2- برگ‌های نعنا را خرد کنید و به طالبی اضافه کنید و در ظرف دلخواه بریزید.

3- فالوده را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!