کاسرول مرغ، خوراکی خوشمزه، لذیذ و البته پرکالری است که در فر درست می‌شود و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد

قارچ خرد شده 2 لیوان

گوجه فرنگی نگینی 1 لیوان

ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

سیر رنده شده 2 حبه

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان

پنیر پیتزا 200 گرم

خامه 1 لیوان

شیر 1 لیوان

کره 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- کره و سیر رنده شده را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.

3- خامه، شیر و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یک دست شود.

4-پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با سینه مرغ خرد شده، گوجه فرنگی، ریحان و قارچ کف پیرکس بریزید.

5- سس آماده شده، نمک و فلفل را روی مواد بریزید و در آخر پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.

6- ظرف کاسرول را به مدت 45 داخل فر قرار دهید. پس از 20 دقیقه دمای فر را به 150 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید.

7- هنگامی که کاسرول آماده شد از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!