شناسه : ۶۸۶۸۷۰ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۸
کاسرول مرغ
کاسرول مرغ، خوراکی خوشمزه، لذیذ و البته پرکالری است که در فر درست میشود و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
کاسرول مرغ، خوراکی خوشمزه، لذیذ و البته پرکالری است که در فر درست میشود و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
قارچ خرد شده 2 لیوان
گوجه فرنگی نگینی 1 لیوان
ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
پنیر پیتزا 200 گرم
خامه 1 لیوان
شیر 1 لیوان
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- کره و سیر رنده شده را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
3- خامه، شیر و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یک دست شود.
4-پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با سینه مرغ خرد شده، گوجه فرنگی، ریحان و قارچ کف پیرکس بریزید.
5- سس آماده شده، نمک و فلفل را روی مواد بریزید و در آخر پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
6- ظرف کاسرول را به مدت 45 داخل فر قرار دهید. پس از 20 دقیقه دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
7- هنگامی که کاسرول آماده شد از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!