ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای کیوی

کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است و میوه‌ای مناسب برای تهیه مربا به شمار می‌رود.

وب سایت سر آشپز پاپیون: کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است و میوه‌ای مناسب برای تهیه مربا به شمار می‌رود.

مواد لازم

  • کیوی 1 کیلوگرم
  • شکر 1 کیلوگرم
  • آب 1.5 پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری

 مربای کیوی

طرز تهیه

  1. کیوی ها را تمیز شسته و پوست آنها را نازک بردارید و به شکل دلخواه حلقه حلقه یا نواری در بیاورید.
  2. آب و شکر را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید قوام بیاید.
  3. کیوی ها رو درون قابلمه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید هنگامی که جوش آمد کف میکند کف را با قاشق چوبی بردارید تا در انتها مربای شفافی داشته باشید.
  4. شعله را ملایم کرده و حدودا 35 دقیقه بگذارید بپزد و در آخر زعفران دم کرده و آبلیمو رو اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر نیز بخورد.
  5. درانتها مربای شما آماده است بگذارید یک شبانه روز در قابلمه بماند بعد در ظرف مورد نظر بکشید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مربای کیوی

  • عزیزان اگر در قابلمه استیل یا لعابی درست کنین بهتر است.
  • ریختن آبلیمو بسته به ترش بودن کیوی ها دارد اگر خیلی ترش بود نریزین.
  • واینکه مدت زمان پخت مربا بسته به سفت بودن کیوی ها دارد برای من یک ساعت پختش زمان برد.
  • میتوان به جای زعفران از رنگ خوراکی سبز نیز استفاده کنین.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان