لازانیا بیکن یکی از انواع خوشمزه و لذیذ این غذای ایتالیایی است که به سادگی تهیه می‌شود و برای یک وعده غذایی متفاوت انتخابی عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

لازانیا 1 بسته

بیکن خرد شده 300 گرم

پنیر پیتزا 500 گرم

سیر 2 حبه

قارچ 300 گرم

آویشن 1 قاشق چای‌خوری

سس بشامل 3 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-بیکن و سیر خرد شده را با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید.

2- آویشن را به بیکن اضافه کنید و هم بزنید.

3- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و با کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب جوش آمد، ورقه‌های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید و پس از 10دقیقه (طبق دستور روی بسته بندی) با آب سرد آبکشی کنید.

4- سس بشامل را تهیه کنید. (برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.)

5- ته ظرف پیرکس یا سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف بچینید، مقداری از مخلوط بیکن و سس بشامل و قارچ خرد شده روی لایه لازانیا قراردهید. به همین صورت لایه لایه مواد را روی هم قرار دهید. در نهایت لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.

6- ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، برای 30 دقیقه قرار دهید؛ پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن پنیر، شعله بالایی فر را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی لازانیا طلایی شود.

7- لازانیا را از فر خارج کنید و پس از 10 دقیقه که کمی خنک شد، سرو کنید.

نوش جان!