شناسه : ۶۸۷۳۵۵ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۷
ساندویچ استیک
ساندویچ استیک، یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع ساندویچ است که نسبت به فست فودها و دیگر ساندویچهایی که سوسیس و کالباس دارند بسیار سالم و پرانرژی است.
ساندویچ استیک، یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع ساندویچ است که نسبت به فست فودها و دیگر ساندویچهایی که سوسیس و کالباس دارند بسیار سالم و پرانرژی است.
مواد لازم
گوشت استیک 400 گرم
نان ساندویچی 4 عدد
پیاز 1 عدد
خیارشور به میزان دلخواه
سس دلخواه
نمک و فلفل
طرز تهیه
1- گوشت را به 4 تکه برش بزنید و دو طرف آن نمک بپاشید و با استفاده از گوشت کوب مخصوص استیک آن را نازک کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.
2- بعد از 30 دقیقه با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید. با این کار آب اضافی گوشت گرفته میشود و استیک پس از پخت نرم میماند.
3- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. استیکها را داخل روغن همراه با کمی فلفل سرخ کنید و هنگامی که سرخ شد روی آن نمک بپاشید.
4- استیک را همراه با نان ساندویچی، خیارشور، پیاز و سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!