ساندویچ استیک، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع ساندویچ است که نسبت به فست فود‌ها و دیگر ساندویچ‌هایی که سوسیس و کالباس دارند بسیار سالم و پرانرژی است.

مواد لازم

گوشت استیک 400 گرم

نان ساندویچی 4 عدد

پیاز 1 عدد

خیارشور  به میزان دلخواه

سس دلخواه

نمک و فلفل

طرز تهیه

1- گوشت را به 4 تکه برش بزنید و دو طرف آن نمک بپاشید و با استفاده از گوشت‌ کوب مخصوص استیک آن را نازک کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.

2- بعد از 30 دقیقه با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید. با این کار آب اضافی گوشت گرفته می‌شود و استیک پس از پخت نرم می‌ماند.

3- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. استیک‌ها را داخل روغن همراه با کمی فلفل سرخ کنید و هنگامی که سرخ شد روی آن نمک بپاشید.

4- استیک را همراه با نان ساندویچی، خیارشور، پیاز و سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!