خورشت فسنجان از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین خورشت‌های ایرانی است که رب انار و گردو اصلی‌ترین مواد اولیه آن هستند و همراه با مرغ یا گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود. شما در این مطلب می‌توانید روش تهیه خورشت فسنجان با گوشت را بخوانید.

مواد لازم

گردو 500 گرم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز 1 عدد

رب انار 2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- گردوها را چرخ کنید و داخل یک قابلمه متوسط بدون روغن تفت دهید. هنگامی که بوی گردو بلند شد روی آن 4 لیوان آب سرد بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. پس از این که آب جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت گردوها را روی شعله ملایم بپزید.

2- پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. هنگامی که گوشت حال چسبندگی پیدا کرد به شکل گرد در بیاورید و در روغن کمی تفت دهید تا سفت شود. 

3- هنگامی که گردو به روغن افتاد رب انار را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شکر، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و با شعله ملایم بپزید تا جا بیفتد و خوش‌رنگ شود.

4- سپس گوشت را به خورشت اضافه کنید و هنگامی که خورشت جا افتاد؛ در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

نکته:

-رنگ و طعم فسنجان دلخواهی است، بنابراین اندازه رب انار و شکر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

- بهتر است برای پخت این خورشت از روغن استفاده نکنید چرا که گردو پس از پخته شدن روغن می‌اندازد.

نوش جان!