خورشت کدو بادمجان، از خورشت‌های محبوب و اصیل ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه می‌شود. اما در این مطلب روش تهیه این خورشت لذیذ با سینه مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه

پیاز 1 عدد

بادمجان 2 عدد

کدو 2 عدد

گوجه فرنگی گیلاسی 1 لیوان

رب گوجه فرنگی 1  قاشق غذاخوری

زعفران آب شده 1/2 لیوان

آبغوره 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه

1- کدو و بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید. سپس در روغن سرخ کنید.

2- در یک ماهیتابه بزرگ پیازها را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت دهید. زردچوبه را اضافه کنید و مجددا هم بزنید. سپس سینه مرغ را داخل ماهیتابه بچینید و تفت دهید تا هر دو طرف آن طلایی شود. 

3- زعفران، رب گوجه فرنگی، کدو و بادمجان را داخل ماهیتابه بچینید و شعله را کم کنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد.

4- نیم ساعت قبل از سرو خورشت، نمک، فلفل، آبغوره و گوجه فرنگی گیلاسی را به خورشت اضافه کنید.

5- خورشت را در ظرف دلخواه بریزید و با برنج سرو کنید.

نوش جان!