این سالاد کلم با داشتن سبزیجات خوش طعم و رنگارنگ، انتخاب خوبی برای یک پیش غذای خاص برای مهمانی رسمی است. شما می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

نصف کلم بنفش کوچک

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد

هویج 1 عدد

اسفناج 1 لیوان

پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای‌خوری

عسل 1 قاشق مرباخوری

سرکه 3 قاشق غداخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سبزیجات را بشویید و خلالی خرد کنید.

2- عسل، سرکه، نمک، فلفل و زنجیل رنده شده را با هم مخلوط کنید و به سبزیجات اضافه کنید.

3- در آخر بادام زمینی خرد شده را به سالاد اضافه کنید.

4- سالاد را به مدت 1ساعت  در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

نوش جان!