شناسه : ۶۸۷۵۳۴ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۰۹
سالاد کلم آسیایی
این سالاد کلم با داشتن سبزیجات خوش طعم و رنگارنگ، انتخاب خوبی برای یک پیش غذای خاص برای مهمانی رسمی است. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
این سالاد کلم با داشتن سبزیجات خوش طعم و رنگارنگ، انتخاب خوبی برای یک پیش غذای خاص برای مهمانی رسمی است. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
نصف کلم بنفش کوچک
فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
هویج 1 عدد
اسفناج 1 لیوان
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق مرباخوری
سرکه 3 قاشق غداخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سبزیجات را بشویید و خلالی خرد کنید.
2- عسل، سرکه، نمک، فلفل و زنجیل رنده شده را با هم مخلوط کنید و به سبزیجات اضافه کنید.
3- در آخر بادام زمینی خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
4- سالاد را به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
نوش جان!