کیک اسفنجی همراه با خامه و ژله توت فرنگی مزه‌ای عالی و منحصر به فرد دارد که می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر آن را تهیه کنید.

مواد لازم

پودر ژله توت فرنگی 2 بسته

خامه فرم گرفته 2 لیوان

توت فرنگی 500 گرم

آرد 1 لیوان

شکر 1 لیوان

تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه

1- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بریزید و شکر را اضافه کنید و  با سرعت بالای همزن 12 دقیقه بزنید تا مواد پف کند. 

2- آرد را الک و به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

4- کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا کیک بپزد.

5- زمانی که کیک پخت آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود. کیک را از قالب خارج کنید و به 2 قسمت برش بزنید و کناری قرار دهید.

6- توت فرنگی‌ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. نصف کیک را داخل قالب قرار دهید و توت فرنگی‌ها را در دیواره قالب بچینید.

7- پودر ژله را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود. سپس 1 لیوان آب سرد اضافه کنید و هم بزنید. خامه فرم گرفته را با ژله مخلوط کنید . سپس داخل قالب بریزید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.

8- قالب کیک را حدود 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید، سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!