شناسه : ۶۸۷۸۰۵ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۱۸
گراتن میگو
گراتن میگو، نوعی گراتن خوشمزه و لذیذ است که در گروه غذاهای دریایی قرار دارد و برای طرفداران این خوراکها انتخابی لذیذ و منحصر به فرد محسوب میشود. روش تهیه این گراتن خوش طعم را در مطلب زیر بخوانید.

گراتن میگو، نوعی گراتن خوشمزه و لذیذ است که در گروه غذاهای دریایی قرار دارد و برای طرفداران این خوراکها انتخابی لذیذ و منحصر به فرد محسوب میشود. روش تهیه این گراتن خوش طعم را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
میگو شسته شده و پخته 200 گرم
قارچ 150 گرم
سیر 4 حبه
پیاز 1 عدد
سیب زمینی پخته 3 عدد
سس بشامل 2 لیوان
پنیر موزارلا 1 لیوان
پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
2- میگوها را خوب پاک کنید و بشویید.
3- میگو و قارچ خرد کرده را به همراه سیر له شده، نمک و مقداری فلفل با پیاز داغ مخلوط کنید و خوب تفت دهید تا میگوها بپزند.
4- سیب زمینیهای پخته شده را حلقه حلقه کنید. سس بشامل را تهیه کنید و لایه لایه سیب زمینی، میگو، سس بشامل داخل پیرکس بچینید.
5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
6- روی گراتن را با پنیر موزارلا و پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.
7- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.