پیتزا مارگاریتا، برای اولین‌بار در سال 1899 درست شد. آن هم زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا، پیتزایی درست کند . از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط رافائل اسپوسیتو، ملکه از پیتزای سه رنگ پرچم ایتالیا که از گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا تهیه شده بود بسیار خوشش آمد و به همین دلیل اسم آن پیتزا را مارگاریتا گذاشتند. این پیتز هیچ نوع گوشت ندارد و بسیار لذیذ است.

مواد لازم

خمیر پیتزا 2 عدد

سس پیتزا 1 لیوان

گوجه فرنگی 3 عدد

ریحان پاک شده و شسته شده 100 گرم

پنیر موزارلا 2 لیوان

طرز تهیه

1- خمیر پیتزا را آماده کنید و در سینی پیتزا پهن کنید.

2- روی خمیر سس مخصوص پیتزا بریزید و پنیر، گوجه فرنگی حلقه حلقه شده و ریحان بگذارید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا آماده شود.

نوش جان!