شناسه : ۶۸۷۸۹۷ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۳
پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا، برای اولینبار در سال ۱۸۹۹ درست شد. آن هم زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا، پیتزایی درست کند
پیتزا مارگاریتا، برای اولینبار در سال 1899 درست شد. آن هم زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا، پیتزایی درست کند . از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط رافائل اسپوسیتو، ملکه از پیتزای سه رنگ پرچم ایتالیا که از گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا تهیه شده بود بسیار خوشش آمد و به همین دلیل اسم آن پیتزا را مارگاریتا گذاشتند. این پیتز هیچ نوع گوشت ندارد و بسیار لذیذ است.
مواد لازم
خمیر پیتزا 2 عدد
سس پیتزا 1 لیوان
گوجه فرنگی 3 عدد
ریحان پاک شده و شسته شده 100 گرم
پنیر موزارلا 2 لیوان
طرز تهیه
1- خمیر پیتزا را آماده کنید و در سینی پیتزا پهن کنید.
2- روی خمیر سس مخصوص پیتزا بریزید و پنیر، گوجه فرنگی حلقه حلقه شده و ریحان بگذارید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا آماده شود.
نوش جان!