پیراشکی گوشت یکی از انواع خوشمزه و لذیذ پیراشکی است که می‌توانید با استفاده از این دستورپخت در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیازچه خرد شده 1/2 لیوان

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

قارچ خرد شده 1 لیوان

پنیر پیتزا 1 لیوان

کره 50 گرم

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه

خمیر پیراشکی به میزان لازم

طرز تهیه

1- کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود، سپس زردچوبه و گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

2- پیازچه خرد شده، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به گوشت پخته شده اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید سرخ شود. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.

3- نمک، فلفل و ادویه دلخواه را به همراه پنیر پیتزا به مایه پیراشکی که سرد شده اضافه کنید.

4- روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه خوب پهن کنید. سپس با لیوان یا قالب، دایره‌هایی از خمیر در آورید و هر کدام از دایره‌ها را با وردنه باز کنید تا نازک شود.

5- مقداری از مایه پیراشکی داخل خمیر قرار دهید و لبه‌های خمیر را روی هم قرار دهید و با چنگال لبه‌های پیراشکی را بچسبانید.

6- یک قابلمه کوچک را تا نیمه روغن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. هنگامی که روغن داغ شد، پبراشکی‌ها را یکی یکی داخل روغن بیندازید و سرخ کنید.

پیراشکی‌های آماده شده را در ظرف دلخواه بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!

برای تهیه خمیر پیراشکی می‌توانید این مطلب را بخوانید.

,