کباب تابه‌ای یا کباب دیگی، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود و همراه با گوجه فرنگی پخته،
سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات دیگر سرو می‌شود. کباب تابه‌ای همره با کته زعفرانی وعده غذایی کامل و خوشمزه‌ای محسوب می‌شود.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 350 گرم

پیاز درشت 1 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

نمک، فلفل، سماق به میزان لازم

روغن یا کره 1/2 لیوان

طرز تهیه

1- پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

2- گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب یک دست شوند و خوب وزر دهید تا حالت چسبنده پیدا کنند.

3- مایه کباب را کف ماهیتابه پهن کنید. در قابلمه را ببندید و روی شعله ملایم قرار دهید. 

4- هنگامی که کباب آب انداخت، در قابلمه را بردارید و روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید یک طرف سرخ شود. سپس آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

5- گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید؛ سپس کنار کباب تابه‌ای بچینید. مقداری سماق روی کباب بریزید و همراه با کته سرو کنید.

نوش جان!