شناسه : ۶۸۸۶۱۳ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۴
کباب تابهای
کباب تابهای یا کباب دیگی، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از گوشت چرخکرده تهیه میشود و همراه با گوجه فرنگی پخته، سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات دیگر سرو میشود. کباب تابهای همره با کته زعفرانی وعده غذایی کامل و خوشمزهای محسوب میشود.
کباب تابهای یا کباب دیگی، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از گوشت چرخکرده تهیه میشود و همراه با گوجه فرنگی پخته،
سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات دیگر سرو میشود. کباب تابهای همره با کته زعفرانی وعده غذایی کامل و خوشمزهای محسوب میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز درشت 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک، فلفل، سماق به میزان لازم
روغن یا کره 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
2- گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب یک دست شوند و خوب وزر دهید تا حالت چسبنده پیدا کنند.
3- مایه کباب را کف ماهیتابه پهن کنید. در قابلمه را ببندید و روی شعله ملایم قرار دهید.
4- هنگامی که کباب آب انداخت، در قابلمه را بردارید و روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید یک طرف سرخ شود. سپس آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
5- گوجه فرنگیها را از وسط نصف کنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید؛ سپس کنار کباب تابهای بچینید. مقداری سماق روی کباب بریزید و همراه با کته سرو کنید.
نوش جان!