ماهی یکی از مهم‎‌ترین مواد خوراکی است که باید حتما در وعده‌های غذایی خود بگنجانید و می‌توانید برای ایجاد تنوع در طبخ آن از سس‌های متنوع استفاده کنید. در این مطلب روش تهیه ماهی با سس جعفری و لیمو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

ماهی 1 عدد

کره نرم شده 1 لیوان

آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- در یک کاسه جعفری و گشنیز خرد شده و 2 قاشق آب‌ لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید. کره، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا یک‌دست شوند.

2- پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و با سس کره و سبزیجات مخلوط کنید.

3- ماهی را به صورت فیله  در بیاورید؛ (تیغ و پوست آن را جدا کنید).

4- ماهی را همراه با روغن تفت دهید؛ تا سرخ شود. سپس در ظرف دلخواه بچینید و روی آن سس آماده شده را بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید. شما همچنین می‌توانید ماهی را در فر گریل کنید.

نوش جان!