شناسه : ۶۸۹۵۴۲ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۴
ماهی با سس سبزیجات
ماهی یکی از مهمترین مواد خوراکی است که باید حتما در وعدههای غذایی خود بگنجانید و میتوانید برای ایجاد تنوع در طبخ آن از سسهای متنوع استفاده کنید. در این مطلب روش تهیه ماهی با سس جعفری و لیمو را به شما آموزش میدهیم.
ماهی یکی از مهمترین مواد خوراکی است که باید حتما در وعدههای غذایی خود بگنجانید و میتوانید برای ایجاد تنوع در طبخ آن از سسهای متنوع استفاده کنید. در این مطلب روش تهیه ماهی با سس جعفری و لیمو را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
ماهی 1 عدد
کره نرم شده 1 لیوان
آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- در یک کاسه جعفری و گشنیز خرد شده و 2 قاشق آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید. کره، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
2- پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و با سس کره و سبزیجات مخلوط کنید.
3- ماهی را به صورت فیله در بیاورید؛ (تیغ و پوست آن را جدا کنید).
4- ماهی را همراه با روغن تفت دهید؛ تا سرخ شود. سپس در ظرف دلخواه بچینید و روی آن سس آماده شده را بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید. شما همچنین میتوانید ماهی را در فر گریل کنید.
نوش جان!