باقالی پلو یکی از انواع پلوهای ایرانی است که همراه با مرغ، گوشت، ماهیچه و... سرو می‌شود و عطر و طعمی فوق‌العاده دارد. شما می‌توانید طرز تهیه این پلوی مجلسی را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

برنج 4 پیمانه

شوید تازه ریز خرد شده 4 پیمانه

سیر 3 حبه

باقالی 1 لیوان

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

برگ کاهو به میزان دلخواه

روغن 1/2 لیوان

آب 1/2 لیوان

پودر دارچین 2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- برنج را در مقداری آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید.

2- داخل قابلمه‌ای تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد. برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، یک برنج را با دست فشار دهید اگر داخل آن سفت و اطرافش نرم بود با آب سرد آبکشی کنید.

3- باقالی را همراه با مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه بپزید.

4- کف قابلمه مقداری برگ کاهو بچینید و لایه لایه برنج، باقالی و شوید خرد شده بریزید.

5- سیرها را لابه‌لای برنج قرار دهید و در آخر مقداری دارچین روی برنج بپاشید.

6- شعله گاز را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را به همراه مقداری روغن به برنج اضافه کنید. در قابلمه دم‌کنی بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.

7- پس از پخت برنج را سیرها را از قابلمه در بیاورید و باقالی پلو را در ظرف بکشید و سرو کنید.

نوش جان!

,