باقالی پلو یکی از انواع پلوهای ایرانی است که همراه با مرغ، گوشت، ماهیچه و... سرو میشود و عطر و طعمی فوقالعاده دارد. شما میتوانید طرز تهیه این پلوی مجلسی را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
شوید تازه ریز خرد شده 4 پیمانه
سیر 3 حبه
باقالی 1 لیوان
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
برگ کاهو به میزان دلخواه
روغن 1/2 لیوان
آب 1/2 لیوان
پودر دارچین 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- برنج را در مقداری آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید.
2- داخل قابلمهای تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد. برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، یک برنج را با دست فشار دهید اگر داخل آن سفت و اطرافش نرم بود با آب سرد آبکشی کنید.
3- باقالی را همراه با مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه بپزید.
4- کف قابلمه مقداری برگ کاهو بچینید و لایه لایه برنج، باقالی و شوید خرد شده بریزید.
5- سیرها را لابهلای برنج قرار دهید و در آخر مقداری دارچین روی برنج بپاشید.
6- شعله گاز را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را به همراه مقداری روغن به برنج اضافه کنید. در قابلمه دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
7- پس از پخت برنج را سیرها را از قابلمه در بیاورید و باقالی پلو را در ظرف بکشید و سرو کنید.
نوش جان!
,