کوفته کباب یکی از غداهای مشهورر ترکی است که شباهت بسیاری به کباب کوبیده ایرانی دارد و تفاوتش با آن تنها در شکل ظاهری و جعفری خرد شده به کار رفته در آن است. کوفته کباب با یک کاسه ماست و برنج سرو می‌شود. در این مطلب می‌توانید روش تهیه این کباب محبوب ترکی را بخوانید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوسفندی 450 گرم

پیاز 2 عدد

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پیاز را رنده کنید و همراه با گوشت، جعفری، پودر زیره سبز، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.

2- مواد را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت یک کوفته بیضی شکل در بیاورید.

3-کوفته‌ها را با استفاده از سخ چوبی به سیخ بکشید و روی شعله مسقیم یا در فر گریل کنید.

4- کوفته کباب‌ها را با جعفری و سبزیجات دلخواه تزئین، و همراه ماست، برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان!