توپک پنیری اسفناج پیش غذای خوشمزه و لذیذی است که به صورت سرد و همراه با چیپس یا انواع نان سرو می‌شود. برای تهیه این پیش غذای خوشمزه و لذیذ می‌توانید از این دستورپخت استفاده کنید.

مواد لازم

پنیر خامه ای 220 گرم

پنیر چدار 200 گرم

اسفناج خرد شده 1.5 لیوان

شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده 1/3 فنجان

فلفل سیاه به میزان دلخواه

مغز گردو یا پسته خرد شده (اختیاری) 1/2 فنجان

طرز تهیه

1- پنیر خامه‌ای، پنیر چدار و فلفل را در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

2- پیازچه، اسفناج و شوید و مغز دلخواه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا مواد یک‌دست شود.

3- مایه پنیر را در هر اندازه که دوست دارید با دست شبیه یک توپ شکل دهید.

4- توپک پنیری را در ظرف دلخواه قرار دهید و روی آن را با اسفناج خرد شده پر کنید.

5- در نهایت توپک پنیر را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و دور آن را با کراکر، چیپس یا نان تزئین و سرو کنید.

نوش جان!