این املت مزه‌ای عالی دارد و برای فصل کدو حلوایی صبحانه‌ای خوشمزه و مقوی است. با استفاده از این دستورپخت می‌توانید املت کدو حلوایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شیر کم چرب 1 پیمانه

کدو حلوایی خرد شده 500 گرم

کره 100 گرم

اسفناج 150 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- کدو حلوایی و اسفناج را روی حرارت متوسط قرار دهید و همراه با کره و نمک 5 دقیقه تفت دهید، سپس نصف لیوان آب به ترکیبات اضافه کنید.

2- در ماهیتابه را ببندید و برای 10 دقیقه کدو حلوایی را بپزید. پس از آن در ظرف را باز بگذارید تا آب مواد کشیده شود.

3- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای هم بزنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه و با چنگال مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

4- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید.

5- اسفناج و کدو حلوایی را روی املت بریزید و صبر کنید روی تخم مرغ حباب بزند، پس از آن چند بار املت را این طرف آن طرف کنید تا کاملا طلایی شود، سپس در ظرف بگذارید تا املت کاملا جا بیفتد.

6- املت آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و با سس مورد نظر سرو کنید.

نوش جان!

,