شناسه : ۶۹۰۹۰۰ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۴
گراتن گل کلم و سیب زمینی
گراتن گل کلم، نوعی خوراک پاییزی لذیذ و هیجان انگیز است که به سادگی تهیه میشود و به دلیل نداشتن گوشت برای گیاهخوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.
گراتن گل کلم، نوعی خوراک پاییزی لذیذ و هیجان انگیز است که به سادگی تهیه میشود و به دلیل نداشتن گوشت برای گیاهخوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
گل کلم کوچک 1 عدد
سس بشامل 2 لیوان
پنیر پیتزا 1 لیوان
پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
1- سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.
2- سس بشامل را تهیه کنید.
3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4- کف و دیوارههای یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه سیب زمینی و گل کلم خرد شده داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه سیب زمینی، سس بشامل و گل کلم بچینید.
5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.
6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.