گراتن گل کلم، نوعی خوراک پاییزی لذیذ و هیجان انگیز است که به سادگی تهیه می‌شود و به دلیل نداشتن گوشت برای گیاه‌خوران یا کسانی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط 2 عدد

گل کلم کوچک 1 عدد

سس بشامل 2 لیوان

پنیر پیتزا 1 لیوان

پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

1- سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.

2- سس بشامل را تهیه کنید.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- کف و دیواره‌های یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه سیب زمینی و گل کلم خرد شده داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه سیب زمینی، سس بشامل و گل کلم بچینید.

5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.