سوپ ذرت و سب زمینی بسیار خوشمزه، لذیذ و مقوی است که برای روزهای سرد سال پیش غذای مناسبی است. طرز تهیه این سوپ را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم

ذرت 2 لیوان

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 1 عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

آب سبزیجات یا گوشت 2 لیوان

آرد 3 قاشق غذاخوری

شیر پرچرب 2 لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

1- 1 قاشق کره را روی حرات ملایم در یک تابه آب کنید و پیاز و سیب زمینی نگینی را در آن خوب تفت دهید.

2- در یک قابلمه بزرگ 2 قاشق کره را به همراه آرد تفت دهید و پس از این که طلایی شد، شیر را اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا آرد در شیر خوب حل شود؛ سپس آب سبزیجات یا گوشت، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با شعله ملایم بپزید.

3- ذرت و شیر را به سوپ اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی شعله ملایم بپزید.

4- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با کمی سبزی تازه تزئین و سرو کنید.

نوش جان!