شناسه : ۶۹۰۹۷۹ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۱
سوپ ذرت و سیب زمینی
سوپ ذرت و سب زمینی بسیار خوشمزه، لذیذ و مقوی است که برای روزهای سرد سال پیش غذای مناسبی است. طرز تهیه این سوپ را در ادامه مطلب بخوانید.
سوپ ذرت و سب زمینی بسیار خوشمزه، لذیذ و مقوی است که برای روزهای سرد سال پیش غذای مناسبی است. طرز تهیه این سوپ را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم
ذرت 2 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات یا گوشت 2 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- 1 قاشق کره را روی حرات ملایم در یک تابه آب کنید و پیاز و سیب زمینی نگینی را در آن خوب تفت دهید.
2- در یک قابلمه بزرگ 2 قاشق کره را به همراه آرد تفت دهید و پس از این که طلایی شد، شیر را اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا آرد در شیر خوب حل شود؛ سپس آب سبزیجات یا گوشت، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با شعله ملایم بپزید.
3- ذرت و شیر را به سوپ اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی شعله ملایم بپزید.
4- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با کمی سبزی تازه تزئین و سرو کنید.
نوش جان!