کیک خرمالو برای روزهای پاییزی که فصل این میوه خوشمزه است انتخابی مناسب محسوب می‌شود. اگر از طرفداران مزه جدید و میوه خرمالو هستید می‌توانید دست به کار شوید و با این دستورپخت این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

خرمالو 4 عدد

تخم مرغ 4 عدد

آرد 2 پیمانه

شکر 1 و ½ پیمانه

روغن مایع 1 لیوان

گردو خرد شده 1/2 لیوان

دارچین ½ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1/8 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- پوست خرمالوها را بگیرید و با میکسر یا پشت چنگال پوره کنید.

3- زرده‌ها و سفیده‌های تخم مرغ را جدا کنید. زرده‌های تخم مرغ را با روغن و شکر را با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و یک‌دست شود؛ سپس خرمالوهای پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

4- مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک) را مخلوط و 3 بار الک کنید؛ سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه و به صورت دورانی مخلوط کنید.

5- سفیده‌های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا کاملا پف کند و سفت شود. سپس به مایه کیک اضافه کنید و یک دور هم بزنید تا مخلوط شود. در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید و روی کیک خرمالوی حلقه حلقه بچینید.

6- قالب دلخواهتان را چرب کنید؛ سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای مدت 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد.

کیک آماده شده را پس از خنک شدن از قالب در بیاورید، برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!