شناسه : ۶۹۰۹۹۲ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۳
کیک خرمالو
کیک خرمالو برای روزهای پاییزی که فصل این میوه خوشمزه است انتخابی مناسب محسوب میشود. اگر از طرفداران مزه جدید و میوه خرمالو هستید میتوانید دست به کار شوید و با این دستورپخت این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
کیک خرمالو برای روزهای پاییزی که فصل این میوه خوشمزه است انتخابی مناسب محسوب میشود. اگر از طرفداران مزه جدید و میوه خرمالو هستید میتوانید دست به کار شوید و با این دستورپخت این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
خرمالو 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 و ½ پیمانه
روغن مایع 1 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
دارچین ½ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- پوست خرمالوها را بگیرید و با میکسر یا پشت چنگال پوره کنید.
3- زردهها و سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید. زردههای تخم مرغ را با روغن و شکر را با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و یکدست شود؛ سپس خرمالوهای پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
4- مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک) را مخلوط و 3 بار الک کنید؛ سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه و به صورت دورانی مخلوط کنید.
5- سفیدههای تخم مرغ را جداگانه بزنید تا کاملا پف کند و سفت شود. سپس به مایه کیک اضافه کنید و یک دور هم بزنید تا مخلوط شود. در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید و روی کیک خرمالوی حلقه حلقه بچینید.
6- قالب دلخواهتان را چرب کنید؛ سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای مدت 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد.
کیک آماده شده را پس از خنک شدن از قالب در بیاورید، برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان!