ماهان شبکه ایرانیان

در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت غذایی

عدم رعایت نکات بهداشتی منجر به پلمب یک رستوران در کرمان شد

نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بر تامین سلامت و امنیت غذایی مردم تاکید کرد و گفت: یک رستوران در منطقه هفت باغ علوی و یک مرکز تهیه غذا در کرمان بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شد.

سجاد برزگری نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با اشاره به بازدید هیات عالی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان از واحد‌های صنفی بیان کرد: در این راستا یک رستوران در هفت باغ علوی و یک مرکز تهیه غذا در کرمان بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شد.
 
 
عدم رعایت نکات بهداشتی منجر به پلمب رستوران در هفت باغ علوی شد
وی گفت: سلامت و امنیت غذایی مردم اهمیت زیادی دارد و در کرمان اقدام‌های مناسبی با همکاری دستگاه‌های متولی در این حوزه انجام شده است.

 این مقام قضائی تاکید کرد: در صورت اثبات تهدید علیه بهداشت عمومی با مجرمان در این حوزه برخورد‌های قاطع قضایی می‌شود و در صورت لزوم، پلمب اماکن متخلف در دستور کار دادستانی قرار خواهد گرفت.

دادیار دادسرای عمومی وانقلاب مرکز استان کرمان با بیان اینکه در بازدید شامگاه گذشته واحد‌های صنفی متعددی مورد بازدید قرار گرفت، افزود: در مجموع وضعیت بهداشتی اغذیه فروشی‌های کرمان مطلوب ارزیابی می‌شود.
 
عدم رعایت نکات بهداشتی منجر به پلمب رستوران در هفت باغ علوی شد

شایان ذکر است گشت‌های هیات عالی امنیت غذایی با حضور کارشناسان اداره بهداشت، دامپزشکی، پلیس اماکن و نماینده دادستانی در سطح شهر با اولویت اصناف مختلفی از جمله رستورانها، قنادی ها، فروشگاه‌های مواد غذایی، پروتئینی و قصابی‌ها انجام می‌گیرد.
 
 
عدم رعایت نکات بهداشتی منجر به پلمب رستوران در هفت باغ علوی شد

طرح ارتقای امنیت غذایی در سال 1393 با هدف ایجاد امنیت غذایی و خوراکی برای شهروندان و من باب‌وظیفه مدعی العموم توسط دادستانی کرمان برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است و قضات و هیات عالی بصورت دائم مراکز عرضه غذایی را مورد بازدید سرزده و رصد قرار می‌دهند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان