این سوپ نوعی سوپ خامه‌ای و لذیذ است که از قارچ، آب سبزیجات یا مرغ، خامه و شیر تهیه می‌شود و متناسب با ذائقه شما می‌تواند تند و پر ادویه باشد. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه این سوپ خوشمزه و لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

قارچ خرد شده 400 گرم

آب مرغ یا سبزیجات 2 لیوان

پیاز 1 عدد

شیر 1 پیمانه

خامه 1 پیمانه

هویج 1 عدد (رنده شده)

کره 2 قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. هویج، 4 لیوان آب، آب مرغ یا سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 1 ساعت سوپ را روی شعله ملایم بگذارید و اجازه دهید به آرامی بجوشد.

2- آرد و کره را داخل ماهیتابه‌ای بریزید و کمی تفت دهید تا آرد طلایی شود. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب و یک‌دست شوند. این مخلوط را به همراه قارچ خرد شده داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید.

3- پس از 20 دقیقه که قارچ‌ها پختند و سوپ جا افتاد از روی حرارت بردارید و با خامه مخلوط کنید. سپس در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کمی جعفری تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

,