ماهان شبکه ایرانیان

پفکی‌های دانه کاج و بلوچیز

برای بودادن دانه‌های کاج، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن دانه‌ها را سه دقیقه بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا چربیشان گرفته شود.

پفکی‌های دانه کاج و بلوچیز

برای بودادن دانه‌های کاج، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن دانه‌ها را سه دقیقه بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا چربیشان گرفته شود.

  • تعداد: 100 عدد
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه آب
  • نصف پیمانه کره
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه آرد کامل
  • 4 عدد تخم‌مرغ درشت
  • دو پیمانه بلوچیز
  • یک پیمانه پنیر گودا
  • ¼ پیمانه دانه کاج بوداده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، کره، آویشن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. آرد را به طور یکجا اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه باید بجوشد و روی آن حباب ایجاد شود. سپس از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. تخم‌مرغ‌ها را به طور یکجا اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنیر گودا، بلوچیز و دانه‌های بوداده کاج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2- کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. خمیر به دست آمده را داخل قیف قنادی بریزید و با فاصله سه سانتی‌متر، خمیرها را داخل سینی بریزید.

3- آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این اسنک‌ها را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 124
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 53 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 255 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 38 میلی‌گرم
  • کلسیم: 111 میلیگرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان