اسم بعضی غذاها غلطانداز است و ممکن است شما فکر کنید تهیۀ این غذا زمانبر و پرهزینه است. مرغ تریاکی یکی از همین غذاهاست. این غذا یکی از لذیذترین غذاهایی است که میتوان با گوشت مرغ پخت. طرز طبخ این مدل مرغ بسیار ساده است و مواد اولیۀ آن هم در دسترس است. در آشپزخانۀ روزچین با دیدن یک ویدئوی آموزشی مفید بهراحتی مرغ تریاکی را در منزل تهیه کنید.
برای اینکه در آشپزی با مرغ تنوع ایجاد کنید و طعم متفاوتی را به گوشت مرغتان بدهید، بد نیست برای یک بار هم که شده سس تریاکی را تهیه کنید و مرغتان را با آن طبخ کنید. در این مطلب شما سادهترین روش طبخ مرغ تریاکی را یاد خواهید گرفت.
مواد لازم مرغ تریاکی
- سینه مرغ بدون استخوان خردشده: سه عدد
- آرد: نصف پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- : یکچهارم پیمانه
- شکر قهوهای: یکچهارم پیمانه
- کنجد: دو قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
روش طبخ مرغ تریاکی
سینۀ مرغ بدون استخوان را خرد کنید. تکههای مرغ نه کوچک نه بزرگ باشند. در ظرفی دردار آردتان را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تکههای مرغ را در این ظرف بریزید و درش را ببندید. ظرف را خوب تکان دهید تا مرغها کاملاً با آرد مزهدارشده مخلوط شوند.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید کمی روغن در آن بریزید و مرغهای آردی را در آن سرخ کنید. سرخشدن مرغها تقریباً هشت دقیقه طول میکشد. وقتی مرغها طلایی-قهوهای شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید.
سس سویا را در همین تابه بریزید و شکر قهوهای و کنجد را به آن اضافه کنید. کمی فلفل سیاه در سس بریزید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید و مرغهای سرخشده را در این سس بریزید و با آن تفت دهید.
شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و به خورد مرغ برود. بعد از پنج دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ تریاکی را در ظرف مناسب سرو کنید. میتوانید این مرغ را همراه با پلو یا سالاد سرو کنید.
به همین راحتی شما یک مرغ با طعم جدید مهیا کردید.
نوش جان!🌺
با دیدن این ویدئو با همه نکات پخت این غذا آشنا میشوید.🍽🏡🎞