یکی از نکات مهمی که باید در پختوپز به آن دقت کنیم، انتخاب بهترین روش طبخ است تا در کنار ایجاد طعم و ظاهر زیبا مواد مغذی غذا هم حفظ شود. یکی از روشهای پخت انواع گوشت که باعث ازبینرفتن مواد مغذی آن نمیشود، کبابکردن است. این بار در آشپزخانۀ روزچین طرز تهیۀ مرغ کبابی در فر را به شما آموزش میدهیم.
یکی از رموز تهیه یک کباب خوب طعمدارکردن گوشت است. برای طبخ یک مرغ کبابی لذیذ میتوانید از انواع چاشنیهای طعمدهنده استفاده کنید. در این مطلب شما بهراحتی و با ترکیبکردن چند ادویه یک طعمدهنده خوب تهیه خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی در فر
- ساق ران مرغ: 10 عدد
- روغن مایع گیاهی: نصف پیمانه
- نمک: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
- پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری
- : یک قاشق غذاخوری
- فلفل هندی قرمز: یک قاشق چایخوری
- جعفری خشک شده: یک قاشق غذاخوری
- پابریکا و لیمو فلفلی: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیۀ مرغ کبابی در فر
برای تهیۀ این مرغ بهتر است از ساق ران مرغ استفاده کنید. مرغها را بشویید و اجازه دهید آب آن برود.
در یک کاسه، همۀ طعمدهندهها را با هم مخلوط کنید. میزان تندی چاشنی بستگی به ذائقۀ شما دارد.
نصف پیمانه روغن مایع را روی مرغها بریزید و نیمی از مخلوط ادویه را اضافه کنید. با دست، ساق رانها را با روغن و ادویه خوب مخلوط کنید تا همۀ قسمتهای ساق رانها خوب مزهدار شوند. نیمی دیگر از مخلوط ادویه را هم اضافه کنید و خوب با مرغها مخلوط کنید. میتوانید کمی از ادویه را برای مرحلۀ پایانی بگذارید.
اگر توری مخصوص فر دارید با اسپری روغن یا فرچه، کمی سطح آن را چرب کنید یا کف سینی فر کاغذ روغنی مناسب پختوپز پهن کنید. ساق رانهای مزهدارشده را روی آن بچینید. حالا اگر مقداری از ادویه را نگه داشتهاید، روی مرغها بمالید. سینی را در فری که با دمای 350 درچه فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید. مدت پخت مرغ کبابی بین 45 الی 55 دقیقه است.
بعد از 45 دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و مرغ را چک کنید. اگر هنوز به پختهشدن نیاز داشت آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. بین دو پخت، مرغها را زیر و رو کنید.
بعد از اتمام پخت، ساق رانهای کبابشده را در ظرف مناسب سرو کنید و کمی جعفری خردشده روی آن بپاشید.
میتوانید مرغ کبابی را با پلو یا سالاد و سیب زمینی سرو کنید.
نوش جان!
با دیدن ویدئوی آموزشی مرغ کبابی همه نکات پخت این غذای لذیذ را یاد خواهید گرفت.🍽🍗🌼🎞
این مطالب را از دست ندهید: