ماهان شبکه ایرانیان

برای شام فریتاتا سبزیجات در فر بپزید

داخل تابه بزرگی، روغن زیتون را گرم کنید و سیر‌ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیاز و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

سرویس سبک زندگی فردا:  این کوکو یا فریتاتا را باید در فر بپزید و مملو از سبزیجات خوش‌طعم و مفید همچون بوکلی و گل‌کلم است.به نقل از فوت و فن علاوه بر آن، پنیر نیز دارد و ویتامین و پروتئین‌های آن کامل است.

 

برای شام فریتاتا سبزیجات در فر بپزید

 

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم


3 عدد تخم‌مرغ درشت+ 3 عدد سفیده تخم‌مرغ
¾ پیمانه پنیر سفید کم‌چرب
115 گرم پنیر گودای دودی، رنده شده
یک قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده
3 حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
450 گرم مخلوط سبزیجات منجمد (کلم بروکلی، گل‌کلم و هویج)
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
یک قاشق چایخوری پاپریکا
4 قرص نان تست چند غله


طرز تهیه


1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. تخم‌مرغ‌های کامل و سفیده‌ها رابا یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. پنیر سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند. سپس پنیر گودا و رزماری را اضافه کنید.

2- داخل تابه بزرگی، روغن زیتون را گرم کنید و سیر‌ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیاز و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، سبزیجات یخ‌زدایی شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا نرم شوند. حدود 5 دقیقه کافی است.

3- حرارت را کم کنید، مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه و روی سبزیجات بریزید. آن‌ها را بدون اینکه هم بزنید 5 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن طلایی شود. پنیر پارمسان و پاپریکا را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید. سپس از فر خارج کنید و 5 دقیقه پس از خنک شدن، آن‌ها را برش دهید و با نان چند غله سرو کنید.

ارزش غذایی


کالری: 124
چربی: 10 گرم
کلسترول: 53 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
قند: 9 گرم
پروتئین: 5 گرم
سدیم: 255 میلی‌گرم
پتاسیم: 38 میلی‌گرم
کلسیم: 111 میلیگرم
آهن: 1 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان