برترینها - ترجمه از الهام مظفری: معرفی سبزیجات به بچهها میتواند کمی چالش برانگیز باشد و بچهها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟ آنها را با غذاهایی که بچهها دوست دارند ترکیب کنید تا با طعم آن آشنا شوند.
مواد لازم:- یک کیلوگرم گلچه خردشده گل کلم
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو و نیم پیمانه برگ اسفناج تازه
- دو پیمانه مرغ پخته خرد شده
- 400 گرم سس آلفردو
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان
- نصف پیمانه پودر سوخاری
طرز تهیه:
1 - دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گلم کلمها را داخل خرد کن بریزید و آنها را ریز کنید تا شبیه دانههای برنج شوند.
2 - گل کلمهای برنجی را در یک ظرف پخت پیرکس بریزید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پاشیده و به مدت 15 دقیقه بپزید.
3 - اسفناج، مرغ و سس آلفردو را هم بزنید و با پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری و دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را ترکیب کرده و روی مخلوط گل کلم بپاشید. 20 تا 25 دقیقه یا بیشتر تا زمانی که روی غذا قهوهای شود بپزید.