شناسه : ۷۱۰۴۸۶ - یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۳۸
عدسی
عدسی یکی از خوراکهای خوشمزه ایرانی است که هم یک وعده شام سبک محسوب میشود و هم یک صبحانه مقوی و پرانرژی. تهیه این خوراک خوشمزه بسیار راحت است، اما اگر دوست دارید روش اصولی درست کردن آن را بدانید؛ میتوانید از این دستورپخت استفاده کنید.
عدسی یکی از خوراکهای خوشمزه ایرانی است که هم یک وعده شام سبک محسوب میشود و هم یک صبحانه مقوی و پرانرژی. تهیه این خوراک خوشمزه بسیار راحت است، اما اگر دوست دارید روش اصولی درست کردن آن را بدانید؛ میتوانید از این دستورپخت استفاده کنید.
مواد لازم
عدس 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیب زمینی بزرگ 1 عدد
زردچوبه 1/3 قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
فلفل 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- عدس را از شب قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
2- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید. پیاز را خلالی خرد کنید و تفت بدهید؛ سپس زردچوبه را اضافه کنید.
3- بعد از 2-3 دقیقه عدس خیس خورده و 4-5 لیوان آب را به پیاز داغ اضافه کنید.
4- هنگامی که آب جوش آمد شعله را کم کنید و یک ساعت اجازه دهید تا عدس بپزد. نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی، نمک و فلفل را به عدسی اضافه کنید.
5- عدسی آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کمی سبزی و روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
نوش جان!