عدسی یکی از خوراک‌های خوشمزه ایرانی است که هم یک وعده شام سبک محسوب می‌شود و هم یک صبحانه مقوی و پرانرژی. تهیه این خوراک خوشمزه بسیار راحت است، اما اگر دوست دارید روش اصولی درست کردن آن را بدانید؛ می‌توانید از این دستورپخت استفاده کنید.

مواد لازم

عدس 2  پیمانه

پیاز 1 عدد

سیب زمینی بزرگ 1 عدد

زردچوبه 1/3 قاشق چای‌خوری

نمک به میزان دلخواه

فلفل 1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- عدس را از شب قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

2- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید. پیاز را خلالی خرد کنید و تفت بدهید؛ سپس زردچوبه را اضافه کنید.

3- بعد از 2-3 دقیقه عدس خیس خورده و 4-5 لیوان آب را به پیاز داغ اضافه کنید.

4- هنگامی که آب جوش آمد شعله را کم کنید و یک ساعت اجازه دهید تا عدس بپزد. نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی، نمک و فلفل را به عدسی اضافه کنید.

5- عدسی آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کمی سبزی و روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

نوش جان!