شناسه : ۷۱۱۰۲۲ - دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۳
طرز تهیه سوپ پرتقال، سوپ خوشمزه زمستانی
تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
وب سایت سرآشپز پاپیون: تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
مواد لازم:
- آب پرتقال 2 لیوان
- آرد 1/2 پیمانه
- گوجه فرنگی 500 گرم
- مرغ 1 کیلوگرم
- سیر 2 حبه
- پیاز 1 عدد
- کره50 گرم
- شکر 1 قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید.درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید
- به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.
- مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.
سایر نکات سوپ پرتقال- میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید
- اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود
- حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید