طرز تهیه سوپ پرتقال، سوپ خوشمزه زمستانی

تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.

وب سایت سرآشپز پاپیون: تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
 
مواد لازم:
 
  • آب پرتقال 2 لیوان
  • آرد 1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • مرغ 1 کیلوگرم
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • کره50 گرم
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم

سوپ پرتقال
 
طرز تهیه:
 
  1. ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید.درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید
  2. به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.
  3. مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید. 
سایر نکات سوپ پرتقال

  • میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید
  • اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود
  • حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر