ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه پاناکوتای وانیلی [تماشا کنید]

پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای یادگیری روش پخت پاناکوتا در ادامه با ما همراه باشید.

خوشمزه روز: طرز تهیه پاناکوتای وانیلی [تماشا کنید]

پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای یادگیری روش پخت پاناکوتا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم (2 نفر)

  • 1 قاشق چایخوری ژلاتین
  • 1 قاشق غذاخوری آب سرد
  • 1٫5 پیمانه خامه چرب
  • ¼ پیمانه شکر
  • ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

  1. ژلاتین را درون آب حل کنید.
  2. در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود.
  3. به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
  4. سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
  5. پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
  6. سپس به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
  7. روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان