ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

برترین‌ها: پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم

  • خامه صبحانه: 400 گرم
  • شیر: 1 پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • گلاب: 1/3 پیمانه
  • آب: 1/2 پیمانه
  • ژلاتین: 15 گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه:

1. برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

2. حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

3. حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

4. شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

5. به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

6. حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

7. گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

8. مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

9. حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

10. بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان