شناسه : ۷۱۲۲۲۰ - دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۴۱
رب انار
این روزها که انار به وفور در بازار موجود است، بهترین زمان برای درست کردن رب انار خانگی است. شاید تصور کحنید درست کردن رب انار در خانه کار سختی باشد؛ اما اگر بدانید چقدر تهیه رب انار در خانه ساده است؛ خودتان دست به کار میشوید و در منزل تهیه میکنید
این روزها که انار به وفور در بازار موجود است، بهترین زمان برای درست کردن رب انار خانگی است. شاید تصور کحنید درست کردن رب انار در خانه کار سختی باشد؛ اما اگر بدانید چقدر تهیه رب انار در خانه ساده است؛ خودتان دست به کار میشوید و در منزل تهیه میکنید. خوبی درست کردن رب انار در خانه طبیعی و بدون مواد افزودنی بودن آن است و همچنین میتوانید متناسب با ذائقهتان رب انار ترش، شیرین یا ملس درست کنید.
مواد لازم
انار ترش یا ملس 5 کیلوگرم
آب 2.5 لیوان
نمک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- دانههای انار را به همرا آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد؛ سپس با گوشتکوب آنها را بکوبید.
2- هستههای انار را با استفاده از آبکش یا صافی جدا کنید و آب انار را چند بار از صافی رد کنید تا آب انار خاص باشد.
3- آب انار را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود و حالت رب مانند پیدا کند.
دقت کنید رب را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. در ضمن زمان غلیظ شدن رب خیلی زیاد نیست و برای این که رنگ رب تیره و بدرنگ نشود باید حواستان باشد که رب ته نگیرد.
4- 5 دقیقه قبل از این که شعله را خاموش کنید نمک را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
5- رب را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک شود؛ سپس در ظرف در دار بریزید و در یخچال قرار دهید.