ماهان شبکه ایرانیان

تُست نیمرو با گوجه‌فرنگی

در این سوپ از گوشت و آب مرغ به همراه سیب زمینی و پنیر استفاده شده است که احتمالا طعم جدیدی برای شما خواهد داشت.

تُست نیمرو با گوجه‌فرنگی

در این سوپ از گوشت و آب مرغ به همراه سیب زمینی و پنیر استفاده شده است که احتمالا طعم جدیدی برای شما خواهد داشت.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 4 ورق نان تست
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 4 تخم مرغ
  • ¾ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • دو قاشق چایخوری پیازچه
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

طرز تهیه

1- وسط نان ها را خالی کنید. در یک تابه بزرگ روغن را با حرارت متوسط گرم کنید. تکه های نان را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. نان ها را برگردانید و سمت دیگر را نیز تفت دهید.

2- تخم مرغ را در یک استکان بشکنید و مراقب باشید زرده به هم نخورد. لبه استکان را به سوراخ نزدیک کنید و آرام داخل آن بیندازید. درب تابه را بگذارید و و 5 تا 6 دقیقه بپزید تا سفیده ها سفت شوند.

3- تست های نیمرو را داخل بشقاب بگذارید و روی آن گوجه فرنگی و در صورت تمایل پیازچه بریزید و با پنیر سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 177
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 188 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 13 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 225 میلی گرم
  • پتاسیم: 215 میلی گرم
  • کلسیم: 91 میلی گرم
  • آهن: 91 میلی گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان