ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد لبو و کلم

سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • کلم سفید و قرمز (خردشده): از هر کدام 1 پیمانه
  • چغندر (پخته شده): 2 عدد
  • آناناس (خردشده): یک دوم پیمانه
  •  گردو (درشت خردشده): یک چهارم پیمانه
  • هویج (درشت خردشده): 1 پیمانه
  • کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
  • ماست یونانی: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
 
 سالاد لبو با کلم

روش تهیه

1. کلم سفید و قرمز، آناناس و گردو را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

2. هویج و کشمش را به مواد افزوده و مخلوط کنید.

3. ماست یونانی (یا سس مایونز)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را داخل کاسه ای کوچک با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و مخلوط کنید.

4. لبو را با استفاده از چاقویی ورقه ای خردکرده (یا درشت رنده شده) و به مواد اضافه و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان