مجله سرآشپز - سارا خسرویان: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- کلم سفید و قرمز (خردشده): از هر کدام 1 پیمانه
- چغندر (پخته شده): 2 عدد
- آناناس (خردشده): یک دوم پیمانه
- گردو (درشت خردشده): یک چهارم پیمانه
- هویج (درشت خردشده): 1 پیمانه
- کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
- ماست یونانی: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه
1. کلم سفید و قرمز، آناناس و گردو را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
2. هویج و کشمش را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
3. ماست یونانی (یا سس مایونز)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را داخل کاسه ای کوچک با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و مخلوط کنید.
4. لبو را با استفاده از چاقویی ورقه ای خردکرده (یا درشت رنده شده) و به مواد اضافه و سرو کنید.