ماهان شبکه ایرانیان

سوپ اسکوآش

اسکوآش همان کدو مسما است. این سوپ را باید با حرارت بسیار کم تهیه کنید به همین دلیل بسیار طول می‌کشد تا پخته شود. زمان تهیه و پخت آن با احتساب زمان استراحت، حدود ۸ ساعت زمان نیاز دارد.

سوپ اسکوآش

اسکوآش همان کدو مسما است. این سوپ را باید با حرارت بسیار کم تهیه کنید به همین دلیل بسیار طول می‌کشد تا پخته شود. زمان تهیه و پخت آن با احتساب زمان استراحت، حدود 8 ساعت زمان نیاز دارد.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 8 ساعت

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1٫5 پیمانه نخود آبگوشتی
  • 450 گرم کدو مسما
  • یک دسته ساقه چغندر (بدون برگ)
  • یک تکه کوچک پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل سیاه
  • نان و لیموترش برای سرو

طرز تهیه

1- روغن زیتون را در تابه بزرگی گرم کنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز خرده شده را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.

2- نخود، اسکواش، ساقه‌های چغندر، پنیر پارمسان و دو قاشق چایخوری نمک را با قابلمه اضاف کنید. دو لیوان آب بریزید و با حرارت بسیار کم بگذارید تا پخته شوند. 8 ساعت زمان برای پخت این غذا لازم است.

3- برای سرو، پنیر پارمسان را خارج کنید. آن را در ظرف بکشید و با پنیر رنده شده پارمسان تزئین کنید. در آخر با نان و لیموترش سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 428
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 0 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 63 گرم
  • فیبر: 17 گرم
  • پروتئین: 18 گرم
  • سدیم: 1250 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان