اسکوآش همان کدو مسما است. این سوپ را باید با حرارت بسیار کم تهیه کنید به همین دلیل بسیار طول میکشد تا پخته شود. زمان تهیه و پخت آن با احتساب زمان استراحت، حدود 8 ساعت زمان نیاز دارد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 8 ساعت
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز متوسط خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1٫5 پیمانه نخود آبگوشتی
- 450 گرم کدو مسما
- یک دسته ساقه چغندر (بدون برگ)
- یک تکه کوچک پنیر پارمسان
- نمک و فلفل سیاه
- نان و لیموترش برای سرو
طرز تهیه
1- روغن زیتون را در تابه بزرگی گرم کنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز خرده شده را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
2- نخود، اسکواش، ساقههای چغندر، پنیر پارمسان و دو قاشق چایخوری نمک را با قابلمه اضاف کنید. دو لیوان آب بریزید و با حرارت بسیار کم بگذارید تا پخته شوند. 8 ساعت زمان برای پخت این غذا لازم است.
3- برای سرو، پنیر پارمسان را خارج کنید. آن را در ظرف بکشید و با پنیر رنده شده پارمسان تزئین کنید. در آخر با نان و لیموترش سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 428
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 0 میلیگرم
- کربوهیدرات: 63 گرم
- فیبر: 17 گرم
- پروتئین: 18 گرم
- سدیم: 1250 میلیگرم