سرویس سبک زندگی فردا: اسکوآش همان کدو مسما است. به نقل از فوت و فن این سوپ را باید با حرارت بسیار کم تهیه کنید به همین دلیل بسیار طول میکشد تا پخته شود. زمان تهیه و پخت آن با احتساب زمان استراحت، حدود 8 ساعت زمان نیاز دارد.
![سوپ اسکواش با طعمی متفاوت یک شام خوشمزه سوپ اسکواش با طعمی متفاوت یک شام خوشمزه](/Upload/Public/Content/Images/1396/10/22/0110310395.jpeg)
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 ساعت
مواد لازم
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 ٫ 5 پیمانه نخود آبگوشتی
450 گرم کدو مسما
یک دسته ساقه چغندر (بدون برگ)
یک تکه کوچک پنیر پارمسان
نمک و فلفل سیاه
نان و لیموترش برای سرو
طرز تهیه
1- روغن زیتون را در تابه بزرگی گرم کنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز خرده شده را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
2- نخود، اسکواش، ساقههای چغندر، پنیر پارمسان و دو قاشق چایخوری نمک را با قابلمه اضاف کنید. دو لیوان آب بریزید و با حرارت بسیار کم بگذارید تا پخته شوند. 8 ساعت زمان برای پخت این غذا لازم است.
3- برای سرو، پنیر پارمسان را خارج کنید. آن را در ظرف بکشید و با پنیر رنده شده پارمسان تزئین کنید. در آخر با نان و لیموترش سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 428
چربی: 15 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 63 گرم
فیبر: 17 گرم
پروتئین: 18 گرم
سدیم: 1250 میلیگرم