سرویس سبک زندگی فردا: ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه میشود و به نقل از بیتوته برای پذیرایی از مهمانها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب میشود.
میزان سرو: حدود 25 عدد
مواد لازم ترافل نارگیل:
پودر نارگیل 200 گرم
پودر شکر 70 گرم
خامه 100 میلی لیتر
کره 70 گرم
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
طرز تهیه ترافل نارگیل:
پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلولههایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی ترافلها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافلها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.