ماهان شبکه ایرانیان

حجت السلام پناهیان:

نیازمند خصلت‌های سردار باقری در حوزه خبرنگاری هستیم

حجت‌الاسلام پناهیان با بیان اینکه نیروهای ارزشی واقع بینی را در ادبیات خود کم دارند اظهار کرد: نیاز امروز ما نزدیکتر شدن جوانان به تفکر راهبردی است.

نیازمند خصلت‌های سردار باقری در حوزه خبرنگاری هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم گرامیداشت سردار شهید حسن باقری با عنوان اسوه خبر نابغه دفاع، امروز بیست و ششم دی ماه، با حضور حجت‌الاسلام پناهیان، سردار صفاری رئیس دانشگاه امام حسین(ع) و  جمعی از فرماندهان و اصحاب رسانه برگزار شد.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه سردار باقری فعالیت خود را با خبرنگاری شروع کرد اظهار کرد: خبرنگاری ارتباط مستقیم با جنگ نرم دارد و خبرنگار جمع بندی از وضعیتی را ارائه می‌دهد که شاید هر شخص دیگری به این جمع بندی نرسد.

وی با تاکید بر اینکه هر چه خبرنگاران در کشورمان به شخصیت شهید باقری نزدیکتر شوند این امر به نفع عموم جامعه است تصریح کرد: یک خبرنگار در مقام خبرنگاری فقط با واقعیت‌ها برخورد نمی‌کند بلکه انتخاب می‌کند که حساسیت‌ها در کدام عرصه‌ها بیشتر است و اولویت‌ها را مد نظر قرار می‌دهد و به تحلیل آن می‌پردازد تا به یک راهبرد برسد.

نباید خبرنگاری را تضعیف کنیم

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه سردار شهید باقری خصلت‌های خبرنگاری خود را به سپاه آورد و به اطلاعات عملیات سپاه تبدیل شد گفت: نباید خبرنگاری را تضعیف کنیم و 10 شغل دیگر در کنار آن تعریف کنیم چرا که سطح این فعالیت بسیار بالا است.

وی با تاکید بر اینکه امروز در عرصه جنگ نرم به خصلت‌های سردار باقری به ویژه در حوزه خبرنگاری بسیار نیازمند هستیم اظهار کرد: یکی از خصلت‌های این سردار شهید که عامل تحول و پیروزی بود واقع بینی ایشان محسوب می‌شود.

این کارشناس دینی با اشاره به اینکه اگر ادبیات واقع بینانه و واقع گرایی را در ادبیات انقلابی لحاظ کنیم سبب جذب افرادی می‌شود که با سوء تفاهم روبر شده‌اند گفت: نیروهای ارزشی واقع بینی و واقع گرایی را در ادبیات خود کم دارند.

حجت الاسلام پناهیان با تبیین اینکه خصلت‌های شهید باقری دفاع مقدس را نجات داد اظهار کرد: امروز ما در عرصه تربیت به این خصلت‌ها نیاز داریم امروز نیروهای خوش مرام و خوش عقیده‌ای فعالیت می‌کند اما قدرت نوشتن ندارند.

وی یکی دیگر از خصلت‌های این سردار شهید را دور اندیشی برشمرد و عنوان کرد: باید به دنبال استعدادهای موجود در کشورمان برویم تا دور اندیشی و واقع گرایی فراگیر شود.

وی بر لزوم شناخت استراتژیست‌ها تاکید و تصریح کرد: به دلیل ضرورت بصیرت در عرصه سیاست باید سطح تفکر راهبردی را بالاتر ببریم اگر سطح این تفکر پایین بیاید با شعارهای همچون نه غزه و نه لبنان روبرو می‌شویم نیاز امروز جامعه ما نزدیک جوانان به تفکر راهبردی است.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به فعالیت‌هایی که در زمینه معرفی سردار باقری در رسانه ملی صورت گرفته است گفت: فعالیت‌های صورت گرفته بسیار محدود است و ما نیاز به معرفی جامع‌تری از این اسوه‌ها داریم شهادت فرصتی است تا ما الگوهای خود را بشناسیم و مطالعه کنیم. و سپس جوانان را به تاسی از این الگوها دعوت کنیم.

به افراد ساده دل باید التماس دعا گفت نه اینکه از آنها الگو گرفت

وی در بخش دیگری از سخنان خود به استراتژیست بودن سردار باقری اشاره و عنوان کرد: به افراد ساده دل باید التماس دعا گفت نه اینکه از آنها الگو گرفت چرا که به دلیل سادگی نمی‌توانند الگوی جامعه باشند امثال آیت الله بهجت، امام خمینی(ره) افراد باهوشی بودند که اگر عالم دینی هم نبودند باز هم قابلیت الگو شدن داشتند.

وی در پایان سخنان خود با بیان دعایی اظهار کرد: امیدواریم خداوند توفیق نگاه عمیق و ژرف را به ما عنایت کند شهید باقری در جامعه ما به عنوان یک اسوه باید با تمام مشخصات معرفی شود تا تربیت در مدارس و خانواده‌ها منجربه شکل گیری چنین شخصیت‌های گردد.

در ادامه این مراسم سردار مرتضی صفاری فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) به بیان سه خاطره از شهید حسن باقری پرداخت و یادآور شد که مدیریت و فرماندهی شهید باقری در ماه‌های نخست دفاع مقدس باعث شد که هر یک از مسئولان محورها در جبهه‌ها با یکدیگر در روزهای سه‌شنبه در مجتمع «گلف» که در دوران دفاع مقدس پایگاه منتظران شهادت نامیده شد جمع شوند و با یکدیگر به تبادل اطلاعات و تجربیات بپردازند.

وی در رابطه با لحظه شهادت شهید باقری بیان کرد: روز هشتم بهمن‌ماه سال 1361 قرار بود که جمعی از فرماندهان با امام خمینی دیدار داشته باشند. آقای محسن رضایی نیز گفت که حسن باقری، من و چند تن دیگر از فرماندهان در این دیدار حضور داشته باشیم اما از آنجایی که شناسایی محور فکه  به پایان نرسیده بود حسن باقری گفت که اگر بشود می‌خواهد در منطقه بماند تا شناسایی را کامل کند. آقای محسن رضایی نیز قبول کرد. پس از آن به من و آقای مجید بقایی گفت  که به چنانه که محل اقامت‌مان بود برویم.

فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) ادامه داد: خودش در اهواز کاری داشت که باید انجام می‌داد. صبح روز بعد به دیدار ما آمد و به منطقه مورد نظر رفتیم. در طول مسیر یادم می‌آید که شهید بقایی در حال حفظ سوره والفجر بود اما آیات پایانی آن را نمی‌توانست به خاطر بسپارد. موضوع را به شهید باقری گفت. در نهایت شهید باقری اشک در چشمانش جمع شد و فرمود که این آیه در شأن امام حسین (ع) است. پس از آن به منطقه مورد نظر رسیدیم و به دیدگاهی که در بالای تپه قرار داشت، رفتیم. عراقی‌ها گلوله‌های خمپاره‌های کور می‌زدند اما یکی از خمپاره‌ها به زیر تپه‌ای که ما مستقر بودیم اصابت کرد.

صفاری تصریح کرد: حسن باقری متوجه شد که دیدبان عراقی موقعیت ما را فهمیده است برای همین سریعا کالک عملیات و وسایل را جمع کردیم. از طرفی به برادرش که اکنون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است گفت که برای انجام کاری به پایین تپه برود. در همان لحظه که در حال خروج از دیدگاه بودیم خمپاره‌ای به لبه آن اصابت کرد و انفجارش باعث شد که همه جا سیاه و خاک‌آلود شود. هنگامی که به خودمان آمدیم پرده گوش من آسیب دیده بود و صدای مهیبی درون گوش من می‌پیچید و متوجه شدم جسم سنگینی روی سینه من است. همه ما در آنجا ترکش خورده بودیم. مجروحیت من کمتر بود. خودم را به پایین رساندم. در میانه راه چند سرباز و برادر شهید باقری را دیدم و به آن‌ها گفتم که بی‌سیم بزنند که هلی‌کوپتر و نیروهای امدادی بیاید. پس از آن بیهوش شدم. وقتی به هوش آمدم از محمد باقری پرسیدم که بچه‌ها حالشان چگونه است که او گفت مجید بقایی در جیپ به شهادت رسید و حسن نیز در بیمارستان شهید شد.

در پایان این مراسم از خانواده شهید کیومرث صفدریان از جانبازان شهید رسانه تقدیر شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان