سالاد پپرونی با پنیر چدار و پنیر مرینت شده

پنیرهای طبیعی را مانند بلوچیز، گودا، پراتو و پنیرهای پستو سبز و قرمز را می‌توان به روغن زیتون آغشته کرده و به همراه زیتون و فلفل‌های رنگی سرو کرد یا داخل سالاد ریخت

سالاد پپرونی با پنیر چدار و پنیر مرینت شده

پنیرهای طبیعی را مانند بلوچیز، گودا، پراتو و پنیرهای پستو سبز و قرمز را می‌توان به روغن زیتون آغشته کرده و به همراه زیتون و فلفل‌های رنگی سرو کرد یا داخل سالاد ریخت. برای بهتر کردن طعم آن می توان سرکه بالزامیک و فلفل قرمز پرک یا فلفل گرانول را نیز اضافه کرد. در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و یک نوع پنیر مرینت شده که می‌تواند بسته به سلیقه‌ شما تغییر کند را آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد پپرونی با پنیر چدار

  • نصف پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
  • 1/4 پیمانه پیاز قرمز حلقه شده
  • 1/4 پیمانه سس ایتالیایی
  • 1 پیمانه کاهو پیچ درشت خرد شده
  • 1/4 پیمانه زیتون سیاه
  • نصف پیمانه زیتون سبز
  • 180 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
  • 120 گرم ژامبون نواری خرد شده
  • 60 گرم سالامی نواری خرد شده
  • 100 گرم پنیر چدار نواری خرد شده

مواد لازم برای سس ایتالیایی

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
  • نصف قاشق غذاخوری آب‌لیمو ترش تازه
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان ساطوری شده
  • 1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خشک و خرد شده
  • 1/4 قاشق چای‌خوری پونه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد پپرونی با پنیر چدار و پنیر مرینت شده

طرز تهیه سالاد 

1) برای تهیه سس ایتالیایی، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید.

2) فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف افزوده و مخلوط کنید. پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید.

3) سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سس به خورد سالاد برود. حالا می‌توانید پنیر‌های مرینت شده را هم روی سالاد بریزید یا در کنار آن سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان