پنیرهای طبیعی را مانند بلوچیز، گودا، پراتو و پنیرهای پستو سبز و قرمز را میتوان به روغن زیتون آغشته کرده و به همراه زیتون و فلفلهای رنگی سرو کرد یا داخل سالاد ریخت. برای بهتر کردن طعم آن می توان سرکه بالزامیک و فلفل قرمز پرک یا فلفل گرانول را نیز اضافه کرد. در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و یک نوع پنیر مرینت شده که میتواند بسته به سلیقه شما تغییر کند را آموزش دهیم.
مواد لازم برای سالاد پپرونی با پنیر چدار
- نصف پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
- 1/4 پیمانه پیاز قرمز حلقه شده
- 1/4 پیمانه سس ایتالیایی
- 1 پیمانه کاهو پیچ درشت خرد شده
- 1/4 پیمانه زیتون سیاه
- نصف پیمانه زیتون سبز
- 180 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
- 120 گرم ژامبون نواری خرد شده
- 60 گرم سالامی نواری خرد شده
- 100 گرم پنیر چدار نواری خرد شده
مواد لازم برای سس ایتالیایی
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 1 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
- نصف قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه
- 1 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان ساطوری شده
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک و خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری پونه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد
1) برای تهیه سس ایتالیایی، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید.
2) فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف افزوده و مخلوط کنید. پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید.
3) سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سس به خورد سالاد برود. حالا میتوانید پنیرهای مرینت شده را هم روی سالاد بریزید یا در کنار آن سرو کنید.